Numarul mesajelor : 48 <B><font color=red>warn : Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:35 am
Pey este chiar simplu
1. amx_who sa vedeti daca serverul este pe amx 2. amx_ipban "timp" "nick"
asta este toata smechiria ..... nu folositi decat dak sunt codati pe server si nu este nici un admin
sTarZz Level 3
Numarul mesajelor : 86 <B><font color=red>warn : Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:39 am
zooky a scris:
Pey este chiar simplu
1. amx_who sa vedeti daca serverul este pe amx 2. amx_ipban "timp" "nick"
asta este toata smechiria ..... nu folositi decat dak sunt codati pe server si nu este nici un admin
Foaret Gresti amx_who pentru a putea vedea admini amx_ipban nu prea cred doar dar dai ban pe ip un tutorial foarte prost nu prea sti frate daca nu sti nu mai posta!
zooky V.I.P
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:41 am
face un pariu ?
ai incercat u si nu a mers ? eu am incercat si mi-a mers perfect
sTarZz Level 3
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:41 am
nu ca faci un pariu nu suntem la cocina pe langa amx_who e petrnu a vedea admini te rog uitate pe unde :|vrei
zooky V.I.P
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:42 am
frate ....ce nu intelegi ? ...eu am dat un exemplu de comanda sa vada lumea daca este seerverul pe amx ... stiu si eu ce face comanda aia
sTarZz Level 3
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:43 am
zooky a scris:
frate ....ce nu intelegi ? ...eu am dat un exemplu de comanda sa vada lumea daca este seerverul pe amx ... stiu si eu ce face comanda aia
la amx_who nu exista exemplu tu 1 nu sti sa explici:| dc joci cs ma am facut servere de peste 2 ani in sus stiu aproape toate pluginurile:|
zooky V.I.P
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:47 am
bey asta-care-stie-cs-si-face-servere-de-2-ani ... eu nu am spus nimic gresit ... u nu intelegi ce vreau eu sa spun ... cand intrii pe un server dai asa amx_who (este un exemplu de comanda ) apoi daca vezi ca itzi apar moderatorii pe acolo si ce mai sunt inseamna ca merge sa dai ban :-?? iar eu am tastat comanda ....acum daca nu ma crezi este alta treaba te rog sa incerci si apoi sa postezi aici
sTarZz Level 3
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:49 am
si cum te expliciti u cum sa dai ban fara admin:| nu mai inteleg ce e cu voi
zooky V.I.P
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:51 am
deci eu te rog sa inceri ..si apoi sa vezi rezultatu ...u crezi ca mie mia venit sa cred ?
dancewOw~ Administrator
Numarul mesajelor : 73 Varsta : 32 <B><font color=red>warn : Data de inscriere : 14/08/2008
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ... Vin Sept 05, 2008 12:58 am
auziti va mai certati mult ... ? va contraziceti unu pe altu CLOSED
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Cum sa dai ban pe amx dak nu ai admin ...